ОСТАННІ НОВИНИ

Для вгамування апетитів перевізників створили робочу групу

|

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий провів робочу зустріч з транспортними перевізниками міста. Під час зустрічі домовлено про створення робочої групи, в яку мали б увійти представники від підприємств-перевізників, від управління транспорту та зв’язку, від профспілок, депутатського корпусу. Також міський голова подякував тим перевізникам, які підтримали позицію міста та запевнили про роботу у звичному режимі своїми листами, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Пропозиція створення робочої групи приймається. Таку групу треба створити з профільною комісією, депутатами, перевізниками, щоб разом вирішувати питання. Дякую тим перевізникам, які з розумінням поставились до ситуації та підтримали позицію міста, щоб ми спільно навели лад», – зазначив під час зустрічі з перевізниками міський голова Львова Андрій Садовий.

Серед питань, які мала б опрацювати робоча група, – питання тарифів на перевезення, взаємодія міських та приміських і обласних маршрутів, обслуговування міськими перевізниками пасажирів-пільговиків та інші.

«Підняття тарифу, якщо воно обґрунтоване, має відбуватись тільки з покращенням якості надання послуг. Це також буде додатковою мотивацією для перевізників. Ми також домовились про запровадження операційних звітів, зокрема, щодо дотримання графіків руху», – зазначив в.о. начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Олег Засадний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *