ОСТАННІ НОВИНИ

Головним у діяльності президента є збагачення його сім`ї – соціолог

|

Директор Фонду “Демократичні ініціативи” Ірина Бекешкіна  в інтерв`ю  ТСН розповіла, чого боїться Віктор Янукович і наскільки його змінило президентство.

На переконання експерта, Віктор Янукович боїться, бо їздить у супроводі численної охорони.

“Боїться само собою, коли їде в оточенні 15-20 охоронців, то очевидно, що боїться. Раніше ніхто в такому оточенні охорони не їздив. Прояснилося, що є головним у діяльності президента, – це, власне, збагачення себе і своєї сім`ї. А для цього повинні бути довірені люди, з якими прямо і відверто можна розмовляти. Без всяких еківоків і натяків. Прямо і відверто. Тому все тут зрозуміло. Єдине, не зрозуміла недалекоглядність, тому що така стратегія можлива тільки тоді, коли людина розраховує правити до кінця життя. А потім передати владу у спадок “сім`ї” з маленької літери. Тобто безпосередньо дітям. Тільки в цьому випадку ця стратегія реалістична. Або він дійсно думає, що буде правити вічно. Інакше він повинен розуміти, що якщо до влади прийде будь-який інший чоловік (не “сім`я” з маленької літери), то він повинен буде все забрати, щоб потрафити народу. ” – наголошує Бекешкіна.

За її словами, президентська влада дуже змінює людей.

“Він (Янукович – ред.) став не просто впевненим, а самовпевненим, самозакоханим. Раніше цього не було. І всі комплекси, які були приховані, вилізли назовні. Комплекси хлопчика з селища, який ріс у бідній сім`ї, комплекси людини, яка двічі сиділа. А нам взагалі важко собі уявити, що таке зона. І що там з людьми роблять і що там відбувається. І всі ті комплекси, які в ньому сиділи – за поразку, за все, що з ним траплялося в житті, – вийшли назовні. Це все комплекси реваншу. І Межигір`я – це комплекс реваншу. От скажіть: навіщо? Навіщо так демонстративно? Ну, підеш ти з президентської посади, побудуєш все що завгодно. Нікому це вже не буде цікаво. Ні, треба зараз … Це все комплекси маленького защемленого хлопчика з Єнакієвого” – наголосила експерт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *