ОСТАННІ НОВИНИ

«Радехівський цукор» виробив 134,9 тис. т цукру за останній сезон

|

За даними ТзОВ «Радехівський цукор», на якому завершено сезон цукроваріння,  із доставлених на підприємство  1091,0 тис. т цукрових буряків вироблено 134,9 тис. тоннцукру. Це на 23,0 тис. табо на 20,6 % більше, ніж минулого року. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

За словами т.в.о. директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Романа Верещинського, такі обсяги повністю задовольняють потребу внутрішнього споживання населення області.

«Станом на 12 лютого 2013 року  гуртово-відпускна ціна на цукор становить 4,90 грн./кг, що на 18,1 % менше порівняно з відповідним періодом минулого року. В торгівельній мережі роздрібна ціна становить 5,06 грн./кг, що на 2,9 % менше в порівнянні до початку року. Також реалізація цукру на експорт становила 335 т», – відзначив Роман Верещинський.

Реклама партнерів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.