ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року на Львівщині мають з’явитись 11 дитячих будинків сімейного типу

|

На території Львівщини у 2013 році заплановано будівництво 11 дитячих будинків сімейного типу. Про це йшлось на нараді з питань будівництва дитячих будинків сімейного типу на території Львівської області, яку провів заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Іван Груник.

Серед учасників наради були керівники профільних структурних підрозділів обласної державної адміністрації: управління з питань архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів, управління капітального будівництва, служби у справах дітей, департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді, департаменту фінансів, а також участь взяли й представники Яворівської районної державної адміністрації, Домажирівської та Бірківської сільських рад.

Під час наради присутні обговорили стан проектування та будівництва двох дитячих будинків сімейного типу, а саме в с. Домажир та с. Бірки Яворівського району Львівщини.

Заслухавши інформацію, заступник голови-керівник апарату ОДА Іван Груник доручив управлінню капітального будівництва облдержадміністрації підготувати та подати на погодження проектно-кошторисну документацію щодо дитячих будинків сімейного типу у с. Бірки та с. Домажир Яворівського району. Окрім цього, заступник керівника області дав доручення керівництву Яворівської РДА забезпечити видачу будівельних паспортів на будівництво цих дитячих будинків, а головам Домажирівської та Бірківської сільських рад – завершити оформлення землевідводів ділянок під їх спорудження.

Підсумовуючи нараду, Іван Груник також доручив службі у справах дітей облдержадміністрації провести аналіз запропонованих районними державними адміністраціями земельних ділянок та визначити території, на яких буде здійснюватись будівництво дитячих будинків сімейного типу у 2013 році.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *