ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового знову знайшли МАФи, що торгують алкоголем вночі

|

Неодноразово департамент економічної політики Львівської міської ради представляв на пленарному засіданні міської ради проект ухвали про виключення з перспективної схеми МАФів, у яких системно виявляли продаж алкоголю неповнолітнім або продаж алкоголю після 22:00. Однак депутати вже вчетверте переносять розгляд цього питання, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«На останній сесії вже вчетверте департамент економічної політики ініціював виключення з  перспективної схеми 10 МАФів, власники яких не звертають уваги на ті речі, які відбуваються в місті. Є постанови, є два звернення депутата ВО «Свобода» Мирона Кузишина до міського голови, з тим, що МАФ на вул. Патона просто не дає людям жити. Також є і на інші адреси скарги. Є звернення голови комісії Адріана Гутника про те, що на вул. Городоцькій 210, 212 торгують алкоголем, скаржаться мешканці і просять демонтувати цей МАФ», – повідомила директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич.

Загалом, за її словами, із 1653 МАФів лише 10 потрапили в перелік на демонтаж. «Я вважаю, що це правильно, якщо підприємець не розуміє, що він повинен працювати в правовому полі», – додала вона.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *