ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємців запрошують обговорити проекту програми розвитку малого і середнього бізнесу

|

Департамент економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської  облдержадміністрації повідомляє про початок обговорення проекту Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Львівській області на 2013 – 2015 роки. Як повідомляє прес-служба ЛОДА, обговорення триватиме місяць, починаючи від 13 лютого.

Проект Регіональної програми розроблений відповідно до Закону України від 22.03.2012 р. № 4618-ІV «Про розвиток і державну підтримку малого і середнього підприємництва». Метою даної Програми є забезпечення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва та підвищення його ролі у вирішенні завдань соціально-економічного розвитку регіону.

Пропозиції та зауваження у письмовій формі просимо  надсилати за адресами:

79008, м.Львів,  вул. Винниченка,18, департамент економічного  розвитку, інвестицій, торгівлі та  промисловості облдержадміністрації  та електронною поштою: [email protected].

Проекти документів можна переглянути за цими посиланнями:

Програма розвитку малого і середнього підприємництва у Львівській області на 2013 – 2015 роки

Основні заходи з реалізації Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Львівській області на 2013 – 2015 рр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *