ОСТАННІ НОВИНИ

Замовнику вбивства директора «Фешн-клабу» світить довічне позбавлення волі

|

Прокуратура Львівської області затвердила обвинувальний акт у кримінальному провадженні про організацію вбивства на замовлення. Про це повідомляє прес-служба установи.

За даними прокуратури, львів’янин на ґрунті особистих неприязних відносин “замовив” вбивство одного з відомих підприємців міста. Через посередника згаданий громадянин залучив кілера, якому передав «аванс». Надалі чоловік, після отримання доказів виконання замовлення, мав передати решту суми. 

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, використовуючи методи і засоби, передбачених новим Кримінальним процесуальним кодексом, вбивству вдалося запобігти. Відтак, після зібрання беззаперечних доказів, зазначеній особі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.14, ч.3 ст.27, п.11 ч.2 ст.115 КК України.

На даний час, останній утримується в слідчому ізоляторі, обвинувальний акт щодо нього передано до Франківського районного суду для розгляду по суті.

Державне обвинувачення у вищевказаному кримінальному провадженні підтримуватиме прокуратура Львівської області.

Слід зазначити, що вчинення такого правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *