ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрали 201 залізничний костиль

|

У чергову частину лінійного відділу міліції на станції Львів надійшло повідомлення про те, що на залізничному перегоні «Соснівка-Гірник» виявлено пошкодження залізничного полотна, а саме викрадено 19 рейкових підкладок та 201 костиль. Про це повідомляє підрозділ зв`язків з громадськістю УМВСУ на Львівській залізниці.

Під час проведення заходів працівники транспортної міліції в підозрі  у крадіжці затримали 22 та 20-річних жителів Сокальського району, які з метою наживи викрадали деталі верхньої будови колії.  В ході слідства підозрювані зізналися у скоєнні злочину та вказали пункт  прийому металобрухту на який було здано звичайно ж з мізерні гроші викрадене майно залізниці.

За збуте вони отримали 480 гривень, а сама вартість їх в рази дорожча.
На цьому відрізку колії проходять багато як і пасажирських так і вантажних поїздів, і будь яке втручання чи пошкодження залізничного полотна може призвести до тяжких наслідків. 
“Крадіжку скоїла група людей, було пошкоджено близько ста метрів полотна, – наголосив начальник Управління МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк. –  І що найприкріше, це могло призвести до розшивання колії та провалювання колісної пари і як наслідок поїзд міг перевернутися”.
Управління МВС України на Львівській залізниці вкотре попереджає, що за будь яке незаконне втручання у роботу залізничного транспорту чи об’єктів залізниці тягне за собою кримінальну відповідальність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *