ОСТАННІ НОВИНИ

Свободівці у міськраді голосують під дудку Садового, - Хруставчук

|

Голова Львівської обласної організації ВМГО “Молоді Регіони” Богдан Хруставчук підозрює, що Снопківський парк під забудову потрібен не тільки Садовому, а й окремим депутатам-свободівцям. Про це повідомила прес-служба ВМГО “Молоді Регіони”.

«Якщо уважно проаналізувати всі події, котрі розгорталися навколо забудови у Снопківському парку, можна констатувати, що обидва рішення виконкомів (№737 від 26.10.2012 р., № 50 від 25.01.2013 р.), згідно з якими Снопківський парк може бути забудованим, були прийняті незаконно, і за обидва рішення голосували одній й ті ж самі особи. Зокрема, серед цих людей є представник ВО «Свобода» Василь Павлюк, який жодного разу не висловив своєї позиції та позиції партії щодо даного питання. Василь Павлюк також жодного разу не спілкувався з громадою, яка виступає проти забудови у парку», – зазначає Богдан Хруставчук.

За словами голови «Молодих регіонів Львівщини», така пасивна позиція одного з лідерів ВО «Свобода» наводить на думку: а чи немає особистої зацікавленості Василя Павлюка у просуванні незаконних рішень щодо забудови парків?

«Де були представники «Свободи», її місцеві лідери, коли мешканці приходили на виконкоми відстоювати парк? Чому скажімо представник «Свободи» В. Павлюк взагалі приймає участь у виконкомах, якщо його партія вважає даний орган нелегітимним? Чому постійні комісії ради, що переповнені представниками більшості, готують і візують протоколи, на підставі яких приймаються рішення, що фальсифікують межі парків», – запитує Богдан Хруставчук.

Він також закликав представників ВО «Свобода» провести люстрацію у власних рядах: «Мені відомо, що зараз навколо парку об’єднуються не тільки мешканці, які стали на його захист, а й різноманітні громадські організації, котрі будуть йти єдиним фронтом опору майбутній забудові. Свободівці, почуйте людей та проведіть люстрацію у власних рядах».

На переконання громадського діяча, львів’яни на прикладі останньої сесії Львівської міської ради пересвідчилися у неспроможності депутатів від «Свободи» оцінити справжність намірів мера А.Садового щодо прийняття рішення по ділянці під Євробаскет-2015.

«Жоден представник Партії Регіонів не проголосував за цю ганебну Ухвалу, згідно якої дитячі тренувальні поля можуть бути віддані під забудову. Натомість представники більшості проголосували майже у повному складі», – наголосив Богдан Хруставчук.

Голова «Молодих регіонів Львівщини» переконаний – голосування депутатів-свободівців за незаконні ухвали відбувається в унісон за вказівкою мера.

«Чи не позбудемося ми скоро ще кількох пам’яток, чи парків, якщо так бездумно, або з чіткими прихованими меркантильними намірами голосуватиме наша депутатська більшість?», – запитує громадський діяч.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *