ОСТАННІ НОВИНИ

«Інтер» трусить податкова

|

На телеканалі «Інтер» тривають перевірки податкових органів, які почалися 14 грудня минулого року. Про це, як передає кореспондент «Коментарів», на прес-конференції заявила виконавчий директор Інституту масcовой інформації Вікторія Сюмар.

При цьому вона продемонструвала документи про початок «планово-позапланових перевірок».

«Це один з аргументів на користь версії про те, що Хорошковський продав медіа-групу«Інтер» під тиском. Не випадково початок перевірок співпав день в день із заявою Хорошковського про відставку з поста віце-прем´єра», – зазначила вона, додавши, що «для нас важливим є не те, хто зараз буде власником «Інтера», важливо, щоб збереглися ті досягнення в збалансованості та критичності новин на каналі, які зафіксовані в останні два місяці».

Як повідомляли «Коментарі», 1 лютого стало відомо, що компанія KH Media Limited, що належить Валерію Хорошковському, уклала з GDF угоду про продаж 100% акцій компанії Inter Media Group Limited, виходячи з оціночної вартості $2,5 млрд. Контроль над телеканалами перейде до GDF після отримання відповідного дозволу Антимонопольного комітету України.

Новими акціонерами компанії Inter Media Group Limited стануть компанії, які належать Дмитру Фірташу і Сергію Льовочкіну. Льовочкін після завершення угоди передає акції телегрупи, що належать його компанії, в управління Inter Media Group Limited.

Фото зі сайту телеканалу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *