ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонали не працюють у раді, бо не мають поіменної більшості – Турчинов

|

Верховна Рада України досі не розпочала свою роботу, тому що в Партії регіонів розуміють: у них немає більшості для того, щоб працювати в межах Конституції, голосуючи поіменно. Таку думку висловив сьогодні голова політради Об`єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба партії.

За словами Турчинова, заяви представників Партії регіонів про необхідність тестування нової системи «Рада» протягом декількох тижнів пояснюються просто: «вони не хочуть працювати».

 Турчинов також переконаний, що існують механізми роботи парламенту, які забезпечать особисте голосування та не потребують додаткових витрат чи тестувань. Можна голосувати руками, чи перевіреним часом методом – бюлетенями.

«Є всі механізми для того, щоб працювати в межах Конституції. Потрібно лише бажання. Чому бажання немає? Тому що вони розуміють, що у «регіонів» немає більшості і потрібно буде проводити консультації з опозицією. Вони розуміють, що при запровадженні поіменного голосування у влади не буде монополії, на яку вони сподіваються», – зазначив політик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *