ОСТАННІ НОВИНИ

За день правоохоронці затримали у Львові чотирьох зловмисників

|

Учора міліціонери затримали злодіїв, які обкрадали місцевих мешканців. Усі вони зараз дають пояснення у райвідділах. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Так, до одного з райвідділів міста Львова, учора звернулася 20-річна львів’янка. Дівчина повідомила, що під час проїзду в маршрутному таксі у неї з сумки викрали гаманець. За вчинення цього злочину правоохоронці затримали раніше засудженого, безробітного хлопця, що у такий спосіб «заробляв» собі на життя.

Також, за завдання тілесних ушкоджень та викрадення мобільного телефону встановлено 36-річного місцевого мешканця. Жінка, що постраждала від дій зловмисника, зовсім не очікувала нападу, адже добре знала зловмисника.

Ще один правопорушник зазіхнув на майно, що знаходилось у автомобілі. 34-річний чоловік викрав автомагнітолу, модулятор із флешкою, кросівки, спортивний костюм та футболку власника.

Допомогли міліціонери і 52-річній місцевій жительці, яка повідомила, що невідома особа шляхом вільного доступу, викрала із її помешкання два мобільні телефони та гроші. За скоєння цього кримінального правопорушення встановлено 40-річну жінку.

Зараз за цими усіма фактами проводиться перевірка.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *