ОСТАННІ НОВИНИ

На «Південному» вперше у Львові відбудуться змагання з фрі-файту

|

Відкритий чемпіонат Львівської області з фрі-файту (вільного бою) серед дорослих бійців та юніорів відбудеться 10 лютого в спортивному комплексі «Грація» на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36). Змагання проходитимуть за сприяння Петра Писарчука, повідомили у прес-центрі ТВК “Південний”.

У змаганнях братимуть участь спортсмени Львівського осередку фрі-файту: клуби «Арей», «Тріумф», а також бійці з Тернополя, Івано-Франківська, Калуша, Чорткова та інших міст. Загалом для участі у змаганнях із фрі-файту зголосилось понад 100 спортсменів. Початок змагань о 15 годині.

За словами голови правління Всеукраїнської федерації фрі-файту та контактних єдиноборств Катерини Тарновської, головною метою змагань є популяризація бойових мистецтв серед населення та впровадження його у практику фізкультурно-оздоровчої роботи як ефективного засобу фізичного та морального виховання. За результатами чемпіонату найперспективніші бійці будуть відібрані до складу збірної Львівської області із фрі-файту.

Фрі-файт – змішане бойове мистецтво, український варіант змішаних контактних єдиноборств, який поєднує досвід багатьох бойових традицій світу в єдину систему, використовуючи найефективніші прийоми ведення поєдинку.

19 листопада 2004 р. Міністерство України у справах сім`ї, молоді та спорту офіційно зареєструвало фрі-файт як вид спорту, а також визнало його першим, створеним в Україні, видом спорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *