ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий хоче, аби «Укрпошта» сплачувала за оренду приміщень

|

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, «Укрпошта» має сплачувати за оренду комунальної власності, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Укрпошта орендує в міста дуже багато приміщень і за оренду має сплачувати до місцевого бюджету. За ці кошти роблять ремонти і в школах, і в садочках. Я був здивований, коли депутати вирішили чомусь звільнити «Укрпошту» від сплати за оренду майна, тобто віддати їм майно безоплатно. От я хочу спитати мешканців, комусь пошта безоплатно відправляє листи, приносить пенсію чи газети ми отримуємо безоплатно? Як міська рада, ми постійно сплачуємо пошті  кошти, ніхто  нам задурно того не робить. Яке ми маємо право звільняти цю установу, яка в тому числі надає комерційні послуги, від оренди? Тобто ми тоді не отримуємо 3,5 млн. грн. А це означає, що декілька шкіл лишаться без ремонту. У мене дискусія з депутатами, я наклав на дану ухвалу вето. Депутати мають бажання вето подолати. А це означає, що школи і садки залишаться без ремонту». – зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, міський голова ветував ухвалу № 2067 «Про встановлення УДППЗ «Укрпошта» орендної плати за користування нежитловими приміщеннями», в якій йшлося про встановлення орендної плати у розмірі 1 грн на рік.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *