ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині працюють над створенням туристичного шляху "Гео-Карпати"

|

Представники Департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської облдержадміністрації взяли участь у семінарі, присвяченому створенню геотуристичного шляху “Гео-Карпати” в рамках реалізації проекту “Гео-Карпати – українсько-польський туристичний шлях”. Про це повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Метою цього проекту є охорона геоспадщини та раціональне використання туристичного потенціалу на українсько-польському пограниччі. Серед головних завдань, які передбачають реалізувати, є інвентаризація геотуристичних об’єктів на території досліджень та об’єктів інфраструктури (нічліжних, гастрономічних), обґрунтування та ознакування геотуристичного шляху, просування геотуристичного продукту на українському та міжнародному туристичних ринках.

Окрім того, заплановано здійснити низку освітніх та популяризаційних акцій, скерованих на забезпечення функціонування цього туристичного шляху. Зокрема, підготувати провідників для обслуговування геотріпу, провести навчальні поїздки викладачів та студентів спеціальностей “Геологія”, “Географія”, “Туризм” та семінари для представників туристичного бізнесу та громадських туристичних організацій.

Також автори проекту планують виготовити фотоальбом “Магічні Карпати”, путівники, картографічні матеріали, та створити Інтернет-портал “Гео-Карпати”, на якому будуть представлені перебіг шляху з описом геотуристиних атракцій та туристична інфраструктура.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *