ОСТАННІ НОВИНИ

«Шеврон Україна» розкаже про видобування сланцевого газу на Львівщині

|

Компанія «Шеврон Україна» проведе на Львівщині семінари про видобування сланцевого газу. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Семінари відбуватимуться в період з 6 до 8 лютого. «Шеврон Україна» за підтримки Львівської облдержадміністрації проведе кілька інформативно-роз’яснювальних зустрічей на тему: «Виробництво природного газу зі сланцевих порід».

Зокрема, семінари відбудуться:

6 лютого – об’єднаний семінар для представників громад Миколаївського, Жидачівського та Пустомитівського районів у м. Миколаєві, (Миколаївський міський Палац культури (вул. Незалежності, 4));

7 лютого – об’єднаний семінар для представників громад Кам’янка-Буського, Сокальського та Жовківського районів у м. Кам’янка-Буська (кафе «Озон» (вул. Незалежності, 16));

8 лютого – об’єднаний семінар для представників громад Буського, Золочівського та Перемишлянського районів у Буську (Музична школа (вул. Шкільна, 26)).

В роботі семінарів візьмуть участь заступники голів райдержадміністрацій, представники місцевих громадських організацій і громад зазначених районів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *