ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові діти з соціально-вразливих сімей вивчатимуть англійську безкоштовно

|

У Львові організовують цікаве й корисне дозвілля для наймолодших львів’ян. Так, в рамках благодійного марафону «Львів соціальний» і циклу акцій під гаслом «Подаруймо дітям радість» управління соціального захисту Львівської міської ради спільно з Товариством «Родина Кольпінга» організовує безкоштовне вивчення англійської мови для дітей з соціально-незахищених сімей віком від 6 до 7 років. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Впродовж півтора місяця, діти матимуть змогу безкоштовно вивчати англійську, і в кінцевому результаті отримати базисний рівень знань. Проводитиме навчання діток волонтер з Польщі, який зараз перебуває у Львові, й допомагає також в роботі Центру денного перебування осіб з аутизмом Товариства «Родина Кольпінга». Заняття стартували з 28 січня й проходять два-три рази на тиждень в приміщенні Товариства, що за адресою: вул. Героїв УПА, 76.

«З року в рік ринок праці та навчання все більше глобалізується, відповідно ці процеси вимагають ґрунтовного рівня знань іноземної мови, особливо англійської, яку переважно позиціонують, як мову міжнародного спілкування. Ідея акції з безкоштовного вивчення англійської полягає в тому, аби спонукати діток до навчання, вже в ранньому віці робити перші кроки до майбутньому успіху в житті.

Це вже не перший захід, який ми підготували за підтримки партнерів в організації занять з вивчення англійської мови. Вперше ми спільно із ГО «Місток», влітку 2012 року, організували двотижневу літню школу для діток із соціально-вразливих сімей, віком 8-12 років. А вже наприкінці 2012 року, у співпраці із мовною школою «Хелен Дорон» організували групу діток до 8 років, для безкоштовного вивчення англійської впродовж семестру. Цю ж акцію», – каже начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

Благодійний марафон «Львів соціальний» покликаний об’єднати можливості усіх ланок влади та вийти за рамки прописаних міських та державних програм. В рамках марафону без залучення бюджетних коштів проводиться ряд соціальних акцій для різних категорій потребуючих громадян – це люди з вадами здоров’я, люди похилого віку, діти з потребуючих сімей, серед яких цикл заходів під гаслом «Подаруймо дітям радість».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *