ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова з`явився портрет “Януковича” з трьома очима

|

На стінах будинків у Львові з`явилися зображення людини, подібної на Віктора Януковича, але з трьома очима – третє около автори домалювали на лобі. Про це інформує сайт “Чорного комітету”.

У повідомленні, що надійшло на скриньку “Чорного комітету” невідомі автори пишуть, що вони таким чином солідаризуються з “політв`язням Сум, яких кидають на нари через малюнки з Януковичем”.

Як видно на одній із фотографій, “Янукович з третім оком” з`явився на на розі вулиці Галицької, навпроти зоокрамниці.

“Як відомо, сумські активісти наносили трафарети, на яких в лобі гаранта було зображено червону пляму. Оскільки в східних віросповідуваннях така пляма символізує третє око, ми і зобразили на наших малюнках саме це третє око”, – повідомили активісти зі Львова.

Нагадаємо, що 14 січня Зарічний суд міста Суми засудив громадських активістів за малюнок “Януковича” з червоною цяткою на лобі . Раніше аналогічні малюнки з`являлися й у Львові. Міліція почала шукати авторів, однак поки відомостей про їх встановлення чи затримання не було.

В знак солідарності із хлопцями з Сум такі ж малюнки вже з`явилися в Києві, Одесі , Сумах , Севастополі, Миколаєві, а також в Броварах Київської області та Кривому Розі . Також пройшли акції солідарності в СумахХарковіРівному  .

Засудженні подали апеляцію на вирок суду. У той же час, Прокуратура Сум подала зустрічну апеляцію, в якій вимагає ще суворішого покарання.

Джерело фото: Чорний комітет 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *