ОСТАННІ НОВИНИ

Порада буде розслідувати звернення до Захарченка про побори в ДАІ Львівщини

|

Журналіст інтернет-видання «Дорожній контроль» Ярослав Порада буде проводити власне розслідування по фактах хабарництва в ДАІ Львівщини. Про це він сьогодні повідомив «Львівському порталу»

Зокрема, журналіста дуже зацікавило звернення від імені працівників УДАІ Львівщини на міністерський блог міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка і звільнення, що відбулися в лавах ДАІ у січні цього року.

За словами Я. Поради,  у розмові з ним начальник головного управління ГУМВСУ у Львівській області Олександр Рудяк повідомив, що жоден з цих фактів не був підтверджений перевіркою СБУ чи внутрішньої безпеки. Однак, на думку журналіста, саме звернення до міністра спонукало пана Рудяка надати інформацію про звільнення начальника ДАІ міста Львова і ряду інших працівників ДАІ.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли про те, що у кмоентарях під блогом Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка надійшла колективна скарга від ДАІшників з Львівщини. Зокрема, у ній йшлося про те, що працівники ДАІ не можуть далі терпіти побпори, що їх влаштувало керівництво управління.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *