ОСТАННІ НОВИНИ

Журналісту, котрий кинув виклик ДАІ, постійно погрожують

|

Журналіст інтернет-видання «Дорожній контроль» Ярослав Порада повідомив «Львівському порталу», що постійно отримує погрози.

 «Погрози у свій бік я чую постійно. А Калиновський, щодо  якого я проводив розслідування, знову вийшов на дорогу і продовжує зупиняти автомобілі і займатися як то кажуть «бєспредєлом». Хто дозволив йому після такої гучної справи вийти на дорогу? – цікаве запитання», – відзначає Ярослав Порада.

Журналіст переконаний, що відколи головний ДАІшник Львова Богдан Мицак пішов у «відпустку», то його заступник Тарас Конрад почав випускати Калиновського на дорогу.

«Я подав клопотання, щоб взяти інтерв’ю від себе з виконувачем обов’язків ДАІ Львова Тарасом Конрадом, але він мене ігнорує і офіційної відповіді з цього приводу не дає», – наголосив Я. Порада.

Нагадаємо, що минулого року журналісти «Дорожнього контролю» розповсюдили лист про випадки фальсифікацій працівниками ДАІ Львівщини. Зокрема у листі йшлося про те, що один з випадків фальсифікації працівниками ДАІ трапився 6 лютого 2012 року. Тоді відносно водія Ярослава Поради працівниками Державтоінспекції Львова, а саме Калиновським Т. І. та Гутником В. Є. було сфальсифіковано адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (наркотичне чи алкогольне сп’яніння за кермом – авт.)

На такі дії ДАІшників водій подав до Залізничного районного суду. Працівники Феміди  винесли постанову, за рішенням якої було закрито справу відносно Я. Поради, за відсутністю в діях складу адміністративного правопорушення за ст. 130 КУпАП.

Посилання на постанову – http://reyestr.court.gov.ua/Review/22439195

Після цього постраждалий водій намагався притягнути даних працівників ДАІ до дисциплінарної відповідальності за фальсифікацію, однак цього домогтись йому не вдалось.

Раніше також повідомлялось, що автомобіль Ярослава Поради був облитий кислотою. На думку постраждалого до цього можуть бути причетні працівники ДАІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *