ОСТАННІ НОВИНИ

На Новий рік до Львова приїхало на 20% більше туристів, ніж торік

|

Цьогоріч до Львова святкувати Новий рік приїхали туристи із 10 країн світу та з великих міст України. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За словами начальника управління туризму ЛМР Надії Радіоненко, в Центр туристичної інформації звернулося 234 туристи, тоді, як торік було 142 звернення. Зокрема по туристичну інформацію звернулись громадяни: Польщі, Молдови, Великобританії, Канади, Франції, Латвії, Словаччини, Швейцарії, Росії та Білорусі. Також до Львова приїхали жителі: Києва, Харкова, Дніпропетровська, Донецька, Кіровограду, Рівного та Криму,

«Цьогоріч на Новорічні свята приїхало на 20% більше туристів, ніж торік. Як кажуть в готелях міста, з номерів залишилися тільки найдорожчі – класу «люкс». 90% готелів були заповнені», – повідомила Надія Радіоненко.

Окрім того керівник ТІЦу Олена Голишева розповіла, що цього року туристи набагато більше знають про Львів, ніж торік. «Майже не було питань про поселення, більшість вже наперед собі забронювали місця. Найбільше питань було про екскурсії та програму святкування, якщо торік більше питали – де поселитися і де поїсти. Тішить, що туристи активніше цікавляться нашою культурою», – відзначила вона.

Нагадаємо, у Львові новорічно-різдвяні святкування тривають з 13 грудня до 22 січня.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *