ОСТАННІ НОВИНИ

Інститут міста складає картину Львова у 2013 році

|

Інститут міста закінчує підготовку проекту-прогнозу «Львів у 2013 році», який дозволить побачити, що очікує місто у новому році та яким його бачать відомі львівські експерти. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Прогноз охопив господарську, гуманітарну сферу та економіку. Опитування обізнаних у зазначених вище сферах експертів проводилось соціологами Інституту міста з листопада до грудня цього року. Загалом було заплановано взяти до п’ятдесяти інтерв’ю.

Своїм проектом Інститут міста має на меті скласти картину Львова у 2013 році на основі думок експертів. Враховуючи те, що будь-яка думка є суб’єктивною та часто може суперечити уявленням та аргументам інших представників з тієї ж сфери життєдіяльності міста, у прогнозі також вказані числові та статистичні показники Львова у році, що минає та прогнозовані дані на 2013 рік.

«Що нам принесе Новий рік? Яким він буде? Чого чекати? Перед Новим роком багато людей задаються такими питаннями. Ми вирішили поставити їх тим, хто займається створенням майбутнього в нашому місті: активним громадським діячам, урядовцям, бізнесменам та діячам культури. За допомогою об’єднання статистичних даних та індивідуальних інтерв’ю Інститут міста та наші експерти створили бачення того, яким має бути наступний рік для Львова та його мешканців», – зазначив в.о. голови правління Інституту міста Олександр Кобзарев.

Повна версія прогнозу буде представлена у січні 2013 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *