ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові 14 квартир боржників за компослуги можуть продати з аукціону

|

Тисяча сихівчан заборгували за компослуги майже 10 млн грн. На мешканців, які не відповідають на прохання ЛКП оплатити борг, комунальні підприємства подають до суду. За рішенням суду, надалі роботу з такими мешканцями ЛКП проводить спільно з Державною виконавчою службою. Якщо мешканець не відповідає на запити державного виконавця, суд може ініціювати примусове проникнення до житла. Щоб уникнути таких ситуацій, мешканців просять вчасно оплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги, інформує прес-служба Львівської міськради.

«У Сихівському районі станом на 1 грудня є 1001 боржник, сума їх боргів – 9,5 млн. Мешканців, які винні більше 10 тис грн є 306, сума їхнього боргу становить 5 млн 800 тис грн. Через людей, які не оплачують комунальні послуги, ми не можемо вчасно і в повному об’ємі розрахуватись за спожиті тепло і воду, які подаються в кожну оселю. Цього місяця наші ЛКП відпрацювали і подали для розгляду у виконавчу службу 22 квартири для примусового входу. Також 14 квартир подано для розгляду для продажу на аукціоні», – повідомила Зоряна Уніят, начальник відділу житлового господарства Сихівської районної адміністрації.

Нагадаємо, станом на початок грудня мешканці заборгували понад 46 млн грн. за житлово-комунальні послуги. Серед боржників є 1058 мешканців, які не сплатили понад 10 тис. грн. Загальна сума їхнього боргу становить19 млн. 570 тис. 

Фото: Shutterstock

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *