ОСТАННІ НОВИНИ

Головний український митар «засвітив» годинник за 300 тисяч

|

Очільник Міністерства доходів та зборів Олександр Клименко носить годинник за 41,5 тисяч доларів. Як пише ТСН, швейцарський годинник IWC Portuguese Vintage 1939 має платиновий корпус і сапфірове скло. На додачу дорогий годинний має ремінь зі шкіри крокодила.

Згідно з інформацією на сайті виробника, годинник є колекційною моделлю. У світі таких лише 500 таких годинників, однин з них на руці носить головний податківець України Олександр Клименко. Це вже другий дорогий годинник в колекції Клименка. Минулого року на його руці журналісти помітили годинник з рожевого золота швейцарської фірми A. Lange & Sohne.

За даними ТСН, це не єдиний дорогий гаджет чиновника. На перше засідання нового складу уряду О.Клименко приїхав на мерседесівському «кубику». Причому не один він. На такій же автівці прибув ще один міністр – новоспечений керівник міністерства енергетики Едуард Ставицький, який до того «опікувався» надрами та екологією.

Натомість соціальний міністр Наталія Королевська приїхала на роботу «Рейндж ровером». А назагал стоянка на урядовому подвір’ї нагадувала не найгіршу виставку люкосвих автівок – від «Лексусів» до «Кадилаків».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *