ОСТАННІ НОВИНИ

В Андрія Садового вкрали "Самопоміч"?

|

Сьогодні в Єдиному реєстрі громадських формувань на сайті Міністерства юстиції повідомлено про реєстрацію політичної партії «Самопоміч». Свідоцтво  про реєстрацію партії за № 214-п.п видано 21 грудня. 
Найцікавіше, що головою партії є не міський голова Львова Андрій Садовий, який декларував процес створення партії під назвою «Самопоміч» і організував збір підписів для її реєстрації, а якийсь Кударенко Степан Вікторович.
Невідомі львів’янам люди увійшли й до керівного складу «Самопомочі» – Центральної ради партії. Це, за інформацією, поданою Мінюстом, – Сверден Анастасія Віталіївна, Пузій Євген Олександрович і Котенко Катерина Юріївна.
Зареєстрована нова партія за адресою: м.Київ, вул. Ломоносова, буд. 60-А, кв. 63.
Голова контрольованої Андрієм Садовим громадської організації «Самопоміч» Наталка Міхнова зі здивуванням дізналася від кореспондента «Погляду» про реєстрацію партії з назвою «Самопоміч».«Ми розраховували, що реєстрація буде трохи пізніше. Бо документи подали нещодавно, десь у середині грудня», – каже Міхнова.
За її словами, головою партії, згідно із поданими в Мін`юст установчими документами, мав би бути власне Андрій Садовий. Наталка Міхнова обіцяла з’ясувати ситуацію з появою на політичній мапі «несадовістської» «Самопомочі».
«Мушу з`ясувати точно, бо зосереджена на громадській роботі і безпосередньо реєстрацією партії не займалася», – сказала «Погляду» Міхнова.Згодом вона повідомила, що зареєстрована в Мін’юсті 21 грудня політична партія «Самопоміч» не має жодного стосунку до партії, яку утворював мер Львова Андрій Садовий. 
«Це не те, що ми подавали», – каже Міхнова.

За її словами найближчим часом Андрій Садовий виступить з офіційною заявою з цього приводу. 

 Як відомо, кілька місяців тому міський голова Львова оголосив про створення партії «Самопоміч». 18 грудня у своєму блозі він написав: «Ми зібрали 11 422 підписи по усій Україні за створення партії “Самопоміч”. Відверто кажучи, очікував, що на це піде значно більше часу. Документи на створення партії уже в Міністерстві юстиції». 

Новий погляд 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *