ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч на Львівщині виявили 178 порушень у сфері торгівлі алкоголем та цигарками

|

За 11 місяців 2012 року працівники регіонального управління Департаменту САТ ДПC України у Львівській області провели 12 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють оптову торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, а також 117 перевірок тих,  які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. Про це повідомляє прес-служба ДПС у Львівській області.

У ході проведення перевірок було виявлено 178 порушень. Зокрема, 13 випадків безліцензійної торгівлі, 23 – торгівлі алкогольними напоями за цінами нижчими від мінімальних роздрібних цін, 39 – торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими від встановлених максимальних роздрібних цін, 27 – зберігання алкогольних напоїв/тютюнових виробів з підробленими марками акцизного податку чи без марок акцизного податку, а також 46 порушень касової дисципліни. За результатами проведених перевірок регіональним управлінням було застосовано до суб’єктів господарювання фінансові санкції на загальну суму 345,85 тис. грн., забезпечено надходження до бюджету 244,9 тис. грн.

За 11 місяців 2012 року регіональним управлінням видано 12431 ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

До місцевого бюджету за січень-вересень 2012 року надійшло плати за ліцензії на право оптової торгівлі, експорту (імпорту), виробництва спирту, роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами в сумі 44,3 млн. гривень.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *