ОСТАННІ НОВИНИ

Маркевич стане головним тренером збірної?

|

Виконком ФФУ, на якому збірна отримала б нового головного тренера, несподівано перенесли на середу, як кажуть – через організаційні проблеми. При цьому в світлі продажу Олександром Ярославським “Металіста” і приходу в клуб нового інвестора реальністю стає відставка Мирона Маркевича з посади наставника команди з його подальшим поверненням в збірну.

Але перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов зв`язок між переносом Виконкому і подіями в “Металісті” заперечує: “Виконком перенесли через суто технічні питання. Що стосується Маркевича: при всій повазі до Мирона Богдановича, розглядати його як якусь панацею для збірної не можна”, – сказав він.

“І наскільки це буде коректно по відношенню до двох тренерів, на яких ми в підсумку зупинилися – Фоменку і Ерікссону? У Маркевича немає глобальних заслуг, які б відверто превалювали над заслугами інших кандидатів. Його плюси – це постійний досвід істабільний результат в клубі”, – вважає він.

“Виконком доручив президенту ФФУ та голові тренерської ради пошуки наставника для збірної, і Коньков з Фоменком, дотримуючись процедуру, вийшли на певний результат. І це треба поважати”, – цитує Попова lb.ua.

Чемпіон

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *