ОСТАННІ НОВИНИ

Уряду дали два місяці на план структурної перебудови економіки

|

Протягом двох місяців Уряд має підготувати плани структурної перебудови економіки на 2013 рік. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з членами новопризначеного Кабінету Міністрів, інформує прес-служба голови держави.

«Ми повинні в найкоротші терміни – я вважаю, це рішення прийме Уряд на чолі з Прем’єр-міністром – відпрацювати відповідні програмні заходи. Що ми будемо робити, на що ми повинні націлити реалізацію структурної перебудови економіки», – сказав голова держави. «По термінах, я просив би, щоб ми найближчим часом це почули», – додав Віктор Янукович.

Як вказано у повідомленні, президент наголосив, що розвиток внутрішнього ринку, фокусування зусиль на кредитуванні вітчизняної промисловості, бізнесу, максимальна участь національного капіталу в цьому процесі – інструменти, які зараз необхідні для захисту й активізації економіки України.

«Результати практичної праці, практичного виконання попередніх планів свідчать, що необхідно значно посилити контроль над використанням усіх наявних ресурсів, особливо бюджетних коштів», – сказав голова держави. Він підкреслив, що очікує від контролюючих органів ефективної роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *