У Львові відбудеться акція «Збережемо життя ялинці»

|

Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр вже 19-й рік поспіль проводить щорічну акцію «Збережемо життя ялинці», де діти із львівській шкіл пропонують десятки творчих альтернатив хвойним деревам, щоб зберегти їм життя. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

Найкращі роботи презентуються на щорічній виставці на пл. Ринок біля ратуші.

«Одним із головних новорічних та Різдвяних символів є ялинка. Щороку мільйони ялинок приносять себе у жертву новорічним та різдвяним святам. Якісь стають прикрасою домівок, а якісь й не потрапляють до осель загинувши зрубаними у лісі. І хоча на заміну їм і з’являються штучні красуні, та все ж більшість українців не в змозі відмовитися від давніх традицій, незважаючи на те, якої шкоди щорічно завдається екології наших лісів. Але альтернатива є», – зазначають в оргкомітеті конкурсу. 

Цьогорічна  акція буде проходити 25 грудня 2012 року з 10.00 до 14.00 години. Роботи учнів будуть оцінюватися компетентним журі, до складу якого увійдуть представники ЛМДЕНЦ, інституту екології Карпат НАН України, управління екології та благоустрою Львівської міської ради.

Окрім цього, буде відзначено роботу глядацьких симпатій, за яку може проголосувати кожен, хто буде оглядати виставку. І можливо саме Вашого голосу буде бракувати для перемоги якійсь дитячій композиції.

Запрошуємо усіх мешканців та гостей міста завітати 25 грудня на пл. Ринок та підтримати учасників акції.

Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *