ОСТАННІ НОВИНИ

«УДАР»: Янукович призначив уряд – збірну «сім’ї» та олігархів

|

Призначення до нового уряду свідчать про відсутність у Президента Януковича системного підходу до подолання кризи та втілення необхідних країні реформ. Про це йдеться в заяві партії «УДАР», передає прес-служба політсили.

В «УДАРі» наголошують, що новий український уряд – це не команда професіоналів, а збірна представників «сім’ї» та різних олігархічних кланів.

«Найбільше обурення викликає повернення до уряду одіозних персон, корупціонерів і українофобів, які працюють на розпал міжнаціональної ворожнечі в країні. Повторне призначення міністром освіти Дмитра Табачника – це відвертий ляпас Україні і українцям. Навряд чи ці нові-старі прізвища стануть ознакою іншої політики в державі», – заявляють в «УДАРі».

В партії підкреслили, що деякі призначення продемонстрували, хто на парламентських виборах був «призначеною» опозицією і кого продовжують «інтегрувати» у владу.

Також в «УДАР» вимагає негайного звіту прем’єра Азарова за дії попереднього уряду, зокрема, в сфері економіки, тендерних закупівель, медицини та соціальній сфері. Відповідну постанову про звіт уряду «УДАР» зареєстрував ще у перші дні роботи нового парламенту. У партії вважають, що такий публічний звіт не лише покаже результат попередньої каденції Азарова на посаді прем’єра, а й стане засторогою до використання брудних схем у майбутньому.

«Дехто з попередніх міністрів провалив все, що міг, і перебіг у стіни ВР – ховатися від людей, перед яким мав би відповісти за свою «діяльність». За непрозорі тендери, антисоціальні реформи, хюндаї, що не їздять та все інше. Ми вимагаємо звіту і відповідальності, щоб упередити можливі зловживання», – йдеться в заяві партії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *