ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на Різдво «Янголи спустяться на землю»

|

Дворик Ратуші, вечеря, справжня кутя, зірка з неба та чарівне театральне дійство – таке Різдво у Львові – для справжній поціновувачів традицій та незабутніх вражень. З 6 до 9 січня у внутрішньому дворику Ратуші театр «Воскресіння» представлятиме львів’янам та гостям міста театралізовану вогняну інсталяцію «Коли ангели спускаються на землю». У виставі задіяні альпіністи (виконуватимуть роль ангелів), які спускатимуться з вежі ратуші на встановлену сцену. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Ми готуємо особливу театральну виставу, де у різдвяний вечір  янголи спустяться з небес. Атмосфера буде панувати різдвяна і гарна – ми це робимо це для того, щоб у людей був гарний настрій і вони запам’ятали це свято на все життя. Ми це робимо і для туристів, яким 6-ого січня немає куди подітись. Тож ми запрошуємо усіх у дворик Ратуші на вечерю, зі справжньою кутею, зіркою з неба і чарівним театральним дійством», – каже Ярослав Федоришин, режисер та директор театру «Воскресіння».

Вистави триватимуть 6, 7, 8, 9 січня щогодини з 17:00 до 22:00 год. Тривалість – 30 хв. Вартість дорослого квитка становить 40 грн, дитячого – 20 грн. Для дітей віком до 6 років вхід безкоштовний.

Нагадаємо, 8 січня о 17.00 біля входу в Ратушу також відбудеться безкоштовна вулична вогняна інсталяція «Різдвяна феєрія».

Фото: прес-служба Львівської міської ради  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *