ОСТАННІ НОВИНИ

Мою долю вирішать рядові партійці - Писарчук

|

Голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук покладається на рядових партійців, які мають вирішити його подальшу роль у розбудові партії. «Це не я буду вирішувати йти мені з керівництва організації, чи залишатись. Але жодних різких кроків робити не буду. Якщо партійці вважатимуть, що я маю й надалі очолювати обласну організацію, то робитиму все можливе. Якщо буде інша думка й скажуть мені піти і когось будуть пропонувати іншого, молодшого, оперативнішого, то я лише підставлю плече і допоможу», – заявив П. Писарчук.

Він наголосив, що не має наміру сам подавати у відставку. «А для чого? Я пройшов не найлегший час для Партії регіонів. Багато людей мені вірили і не маю права їх зректися. Тому я віддаю це на розсуд партійців. Їх є в області 12 тисяч, буде обласна конференція. Скажуть так – буде так. Скажуть по іншому – згоджуся», – зазначив політик і наголосив, що для нього важливо, щоб був політичний плюралізм на Львівщині.

«Дехто закидає, мовляв Писарчук привів Партію регіонів на Львівщину й це дуже погано. Я ж переконаний, що мусить бути політичний плюралізм, партії повинні не воювати, а опонувати. Має бути здорова політична конкуренція, як в економіці, так і в політиці. Можна критикувати партію, але не можна топтати. Адже ідея партії дуже висока – через самодостатність регіонів – до успішної держави. Це прекрасна ідея. Просто наразі ми не вміємо її реалізувати. Та від того, що деякі священики ведуть себе не завжди гідно, ми не перестаємо ходити до церкви. Так і тут: є люди, які дискредитують партію, але ж це не означає, що сама ідея чи партія погані. Я переконаний, вкрай важливо, щоб розбудовувати загальнодержавні партії – однаково зрозумілі і підтримувані у всіх регіонах держави. Це велика проблема, що тут на заході голосують за «Свободу», а на сході за Партію регіонів чи комуністів. Це лише шкодить і розколює країну. Я за те, щоб була і Партія регіонів і щоб в Донецьку голосували за «Фронт змін» чи за УДАР. Це необхідно, аби було дві-три великі партії, які б конкурували і брали на себе відповідальність за ситуацію в державі», – резюмував він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *