ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівводоканал» ще судиться з «Ензимом»

|

Учора була оприлюднена інформація про те, що ЛМКП «Львівводоканал» програв суди по «Ензиму». Однак, судові справи ще тривають і остаточного рішення немає. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на «Львівводоканал».

Зокрема, позовна заява «Львіводоканалу» до заводу «Ензим» щодо сплати 1,5 млн. грн. за перевищення норм скидів стічних вод у міську каналізацію пройшла розгляд у двох інстанціях. У першій інстанції рішення було прийнято на користь Водоканалу. Зараз готується касаційна скарга до розгляду у Вищому господарському суді.

«Ензим позивався з Водоканалом щодо незаконних дій з відключення компанії. Однак суд виніс рішення щодо відсутності предмету спору. Тобто «Львівводоканал» й надалі має право вчиняти дії з обмеження послуг підприємствам-порушникам.

Справа щодо скасування деяких пунктів правил скидання стічних вод буде оскаржуватися в апеляційному суді. Відтак, правила скидання стічних вод у міську каналізацію зараз є чинними», – наголосили у ЛМКП «Львівводоканал».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *