ОСТАННІ НОВИНИ

Олег Баран привітав діток із малозабезпечених сімей Франківського району

|

У Львові організували свято Миколая для малозабезпечених діток із Франківського району. Впродовж двох годин малюків розважав Святий Миколай, ангелики та різноманітні казкові герої. А на завершення святкового дійства діток пригостили солодкими подарунками. Такий захід відбувся за сприянням депутата Львівської обласної ради, засновника ТзОВ «Барком», мецената Олега Барана. Про це повідомляє прес-служба депутата.

«На свято прийшли дітки віком від двох до десяти років із малозабезпечених, багатодітних сімей. Для них це справжня подія, адже більшість малюків на такий захід потрапили вперше», – розповіла працівник відділу соціальної роботи Франківського району Романа Войтович.

Малюкам свято сподобалося. Святому Миколая дітки розповідали новорічні вірші, бавилися у різноманітні конкурси, розважалися із аніматорами, а ще – отримали у подарунок солодкі пакунки від Святого Миколая.

«Такі заходи ми проводимо і будемо проводити  постійно. І не лише з приуроченням до свята. Адже наші дітки потребують уваги. І я, як батько чотирьох дітей, знаю це дуже добре.  А зараз, у час зимових свят, кожна дитинка з особливим нетерпінням чекає казки. Тож наше  завдання – допомогти цій казці втілитися в життя», – наголосив ініціатор дійства Олег Баран.

У знак подяки за підтримку соціальних проектів та постійну допомогу для потребуючих сімей, Олег Баран отримав подяку від соціальної служби Франківського району.

Додамо, що святковий захід для діток відбувся у дитячому пізнавально-розважальному центрі «Веселка», що на території ТВК «Південний».

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *