ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні Святий Миколай привітає львівських упівців

|

Сьогодні волонтери акції «Операція УПА: Миколай для твоїх героїв» відвідають близько сотні героїв-упівців, привітають їх зі святом та подякують за внесок, який сприяв відродженню незалежної України. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Кожен охочий міг долучитися до цієї дії, відвідин героїв. Під час кампанії зголосилося близько ста волонтерів, які розноситимуть подарункові кошики для ветеранів. В кожному подарунку буде календар УПА, солодощі та найнеобхідніший продуктовий набір. Таким чином молодь не тільки зможе привітати героїв, а й матиме змогу поспілкуватись про їхнє нелегке бойове життя, цікаву долю та звитяжні подвиги.

Торік ми подарували усмішки людям із нелегким минулим. Цього року продовжуємо цю акцію, яка, сподіваюся, стане для нас традицією, бо «герої живуть доти, доки їх пам’ятають», – розповідає член ЛОО МНК Оксана Дацків, яка відповідає за помічників святого Миколая.

Нагадаємо, що організаторами благодійної події є ЛОО ВМГО «Молодіжний націоналістичний конгрес» (МНК), ЛОГО «Борець» та ГО «Молодий народний рух» (МНР).

Захід «Операція УПА: Миколай для твоїх героїв» відбувається у Львові вже другий рік поспіль. Зокрема, торік було зібрано близько 15 000 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *