ОСТАННІ НОВИНИ

Хруставчук стверджує, що прес-служба Садового спотворює правду

|

Прес-служба Львівської міської ради висвітлила недостовірну інформацію щодо  рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 14.12.2012 року, згідно якого, виконкомом ЛМР було задоволено протест прокурора Львівської області від 22.11.2012 року щодо можливої забудови парку «Снопківський». Таку думку висловив голова Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони» Богдан Хруставчук, інформує прес-служба політика.

За словами Б.Хруставчука, у повідомленні, розміщеному на офіційному веб-сайті Львівської міської ради щодо рішення виконавчого комітету про задоволення протесту заступника прокурора Львівської області на Рішення від 26.10.2012 № 737 „Про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській”, висвітлена спотворена інформація.

Зокрема, у повідомленні прес-служби ЛМР вказано: «Виконавчий комітет ЛМР ухвалив рішення «Про розгляд протесту заступника прокурора Львівської області від 22.11.2012 № 05/3-636вих.12». Цим рішенням департаменту містобудування доручено відкоригувати схему розміщення детального плану території району забудови на вул. Кримській». Таким чином, згідно повідомленню прес-служби ЛМР, у додаток до рішення виконавчого комітету від 26.10.2012 № 737 «Про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській» буде внесено зміни у частині опрацювання меж детального плану території району забудови.

На думку Богдана Хруставчука, такий текст в офіційному повідомленні прес-служби ЛМР є неправдивим, адже, ухваливши рішення «Про розгляд протесту заступника прокурора Львівської області від 22.11.2012 № 05/3-636вих.12», виконком Львівської міської ради задовольнив протест прокурора в повній мірі, а Рішення № 737 «Про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській» підлягає негайному скасуванню.

«На засіданні виконкому не було сказано жодного слова про коригування схеми розміщення детального плану території району забудови на вул. Кримській, не вказано цих слів і у тексті самого Рішення виконкому від 14.12.2012 року. Натомість пунктом першим у згаданому Рішенні чітко вказано: «Протест заступника прокурора Львівської області від 22.11.2012 № 05/3-636вих. 12 задоволити», – зазначив лідер «Молодих регіонів Львівщини».

За його словами, задоволення протесту прокурора фактично означає скасування Рішення №737 з метою унеможливити забудову у парку «Снопківський», а не коригування схеми розміщення детального плану території району забудови на вул. Кримській.

Богдан Хруставчук переконаний: у тексті прес-служби ЛМР інформація щодо питання Снопківського парку спотворена умисно, для того, щоб ввести в оману громадськість, інші мас-медіа, а також прокуратуру, та все ж таки забудувати землі Снопківського парку.

«Я вимагаю у А.Садового та прес-служби ЛМР вибачення перед громадою і прокуратурою за навмисне подану неправдиву інформацію щодо задоволення протесту прокуратури», – зазначив громадський діяч.

На його думку, перш ніж вносити нову схему чи коригувати схему розміщення детального плану території забудови на вул. Кримській, варто підтвердити межі Снопківського парку, що були визначені ще в 1981 році та  провести його паспортизацію. Забудовувати вулицю Кримську зі сторони Снопківського парку, не виконавши вищевказане, категорично заборонено законом.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *