ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові завтра прогнозують ожеледицю та хуртовини

|

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 15 грудня очікуються на дорогах ожеледиця, подекуди пориви південно-східного вітру 15-20 м/с, хуртовини, подекуди налипання мокрого снігу на лінії електропередач та зв`язку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«У зв’язку  із ймовірними хуртовинами, звертаємося до усіх мешканців міста із проханням оминати місця поблизу ліній електропередач. Просимо також тепло одягатись та бути обережними на можливих слизьких тротуарах.  Водночас радимо водіям транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок. За умов обмеженої видимості рекомендуємо обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами. Пам’ятайте, що в зимовий період гальмівний шлях автомобіля збільшується удвічі!

Водіям нагадуємо, що за жодних обставин не можна займати зустрічну смугу руху, адже ви можете просто не розминутися із зустрічним транспортом, а це створить додаткові перешкоди», – наголосив керівник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення мерії Віктор Іваніцький.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на Центральну міську диспетчерську  службу Львівської міської ради за тел. 297- 59-11.

 Фото: shutterstock.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *