ОСТАННІ НОВИНИ

Експерт розповів, чому Рибака “сватають” на Голову Верховної Ради

|

Народного депутата від фракції Партії регіонів Володимира Рибака висунули на посаду спікера Верховної Ради з двох основних причин. Про це розповів керівник Центру “Третій сектор” Андрій Золотарьов у ефірі “Ера-FM”.

“Прізвище Рибака стало для багатьох неочікуваним. Але логіка можливого обрання Рибака абсолютно зрозуміла. Тут є два фактори. Перший: це людина, якій довіряє президент і партія. Він з групи “стародонецьких”, стояв біля витоків Партії регіонів. Друге: крісло спікера наповнює людину, яка в ньому сидить, усілякими спокусами щодо політичних перспектив. Ті, хто сідали у крісло спікера, потім балотувалися на пост президента. Так от у Рибака немає ніяких президентських амбіцій”, – сказав Золотарьов.

За його словами, Партія регіонів сподівається, що Рибак забезпечуватиме стабільність роботи Ради.

“Його завдання – забезпечити стабільність роботи Верховної Ради. Можливо, підтримку йому надаватимуть окремі відомі впливові представники Партії регіонів”, – зазначив Золотарьов.

Нагадаємо, 11 грудня фракція Партії регіонів запропонувала на посаду голови Верховної Ради кандидатуру першого заступника глави партії Володимира Рибака.

Gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *