ОСТАННІ НОВИНИ

У день Святого Миколая у Львові вибиратимуть маленьку красуню

|

19 грудня на сцені Львівської філармонії відбудеться Гранд-фінал конкурсу краси та таланту «Міні Міс Львів 2012», що цьогоріч вперше пройде у Львові під егідою конкурсу краси «Міс Львів», інформують організатори заходу.

Всі учасниці зможуть відчути себе справжніми принцесами у довгих бальних сукнях із красивими зачісками. Кожна з них здобуде свій титул. На них чекає багато подарунків та сюрпризів від партнерів, а переможниця отримає корону і представить Україну на міжнародному конкурсі «Little Miss World», – розповідає генеральний директор конкурсу Валерія Никифорець.

Кастинг проходив 5 днів з 14 листопада 2012 року і тривав близько чотирьох годин щодня. За словами голови оргкомітету Володимира Місяйла: «Із ста маленьких красунь віком від 5 до 13 років відібрали 36, які візьмуть участь у Гранд-фіналі. По 12 дівчаток представлятимуть вікові категорії: молодші, середні, старші. Це діти із Львова та області: Жовкви, Червонограду, Новояворівська, Самбора. Маленькі учасниці повинні підготувати оригінальні арт-костюми відповідно до теми, щоб продемонструвати їх на фінальному шоу. Найважливіший етап – шоу талантів, на якому кожна учасниця проявляє свої вміння. Приємно, що цьогоріч підтримала Львівська обласна філармонія, з якою у нас зародилася тісна співпраця. Надіюся, що вона триватиме і надалі. Окреме спасибі торговій марці «ЛІМО» та батькам. Батьки є локомотивом конкурсу; якщо виникають проблеми, то спільними зусиллями вирішуємо». 

Арт-частина конкурсу перебуває під пильним наглядом талановитих режисерів-хореографів – Маріни Васильєвої, Людмили Савіної та балету «Madrin», відомого постановками конкурсів «Міс «Високий Замок» та «Міс Львів».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *