ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч затримано дев’ятьох злочинців, оголошених у розшук

|

Управлінням нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури Львівської області упродовж 2012 року вжито ряд заходів до активізації спеціально уповноваженими підрозділами ГУМВСУ у Львівській області оперативно-розшукової діяльності, спрямованої на встановлення осіб, які переховуються від слідства та суду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Як наслідок та завдяки спільним зусиллям прокуратури області і спеціального підрозділу УБОЗ ГУМВС України у Львівській області встановлено місця переховування та затримано 9 осіб, 7 з яких являлись активними членами організованих злочинних угруповань та притягаються до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів.

Для прикладу, працівниками спецпідрозділу УБОЗ ГУМВСУ у Львівській області 1 грудня затримано колишнього працівника податкової міліції. Останній півтора року переховувався від органу досудового розслідування за вчинення злочину, пов’язаного з вимаганням хабара від підприємця Львівщини.

Крім цього, завдяки налагодженому обміну інформацією з правоохоронними органами іноземних країн, правоохоронцям Львівщини минулого тижня вдалось затримати на території Росії ще одного злочинця. Чоловік будучи оголошеним у розшук та являючись членом організованої злочинної групи, діяльність якої була пов’язана з привласненнями банківських коштів, переховувався  від правоохоронних органів України другий рік поспіль.       

На даний час підготовлено документи для здійснення екстрадиції останнього.    

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *