ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня прогнозують хуртовини і до 13 градусів морозу

|

З 10 по 13 грудня погоду на більшій частині території України визначатимуть атмосферні фронти, з 14 по 16 грудня прийде гребінь антициклону, похолодає.

Як повідомляє Meteoprog.ua спеціально для TCH, протягом тижня в більшості областей часом мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, на заході і півночі хуртовини, на дорогах ожеледиця.

На півдні дощі, 12 і 13 грудня сильні дощі. У західних областях температура повітря вночі буде 5-13 градусів морозу, вдень 2-7 нижче нуля.

У північних областях у першій половині тижня вночі очікується 0-6 градусів морозу, вдень 0-4 морозу. А у другій половині тижня похолодає вночі до 5-12 градусів морозу, вдень дійде до 6-9 морозу.

У східних областях протягом наступного тижня очікується від 3 градусів морозу до 3 тепла. У вівторок вдень 1-6 градусів тепла, вдень у суботу і в неділю похолодає до 3-7 градусів морозу.

У центральних областях у першій половині тижня вночі буде від 3 градусів тепла і дійде до 7 морозу, вдень 6 градусів тепла та -4 морозу. У другій половині тижня очікується зниження температури вночі і вдень до 1-8 градусів морозу.

У південних областях вночі варто чекати 1-9 градусів тепла, а вдень всього 5-11 градусів вище нуля. На узбережжі Криму вночі і вдень близько 7-12 градусів тепла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *