ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова їдуть 200 кращих гімнасток з 5 країн світу

|

До Львова для участі у Відкритому турнірі з художньої гімнастики «Зимова казка» приїдуть 200 кращих гімнасток з 5 країн світу, інформує прес-служба Львівської міської ради.

На турнір увосьме зберуться близько двохсот юних гімнасток віком від 5 до 16 років не лише з усієї України, але і з-за кордону: з м. Бельско-Бяла та м. Кракова (Польща), м. Бендери та м. Тирасполя (Молдова), м. Раменського (Росія) та м. Сараєво (Боснія та Герцеговина).

Змагання відбудуться 8-9 грудня у Палаці спорту «Галичина» за адресою: вул. Керченська, 8. Початок у суботу, 8 грудня, о 09.30 год. Організатори, ФСТ «Україна» ДЮСШ «Галеон», запрошують усіх охочих відвідати та стати учасником прекрасного свята краси та грації.

«Такі турніри є дієвим засобом в пропаганді здорового способу життя підростаючого покоління, виховання молоді у дусі любові до спорту. Останні декілька років про турнір «Зимова казка» заговорили, як про один з найсильніших турнірів не тільки наші співвітчизники, але й гості з Європи. Цьому сприяє концепція турніру: чітка організація, хороші умови для учасників, відповідність міжнародним правилам, об`єктивне суддівство, пам`ятні призи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *