ОСТАННІ НОВИНИ

Українці не вдалося видати себе за громадянку Литви

|

Громадянку України, яка намагалась виїхати з території України, затримали прикордонники в пункті пропуску «Краківець». Про це повідомляє прес-служба Мостиського прикордонного загону.

36-річна пасажирка рейсового автобусу сполученням «Київ-Вроцлав» надала на прикордонний контроль паспорт для виїзду за кордон громадянки Литви. Під час проведення поглибленої перевірки даного документу за допомогою  приладу технічного дослідження паспортних документів, прикордонники виявили ознаки часткової підробки сторінки з установчими даними пред’явника паспорту, дані  були нанесені за допомогою кольорового лазерного принтеру.

Під час співбесіди з’ясувалось, що громадянка України купила закордонний паспорт громадянки Литви, коли перебувала в Італії за 2000 євро. А причиною такого вчинку було бажання легально працевлаштуватись в країнах Європейського Союзу.

Дану громадянку  притягнуто до адміністративної  відповідальності за спробу незаконно перетнути державний кордон України, а також за порушення режиму в пункті пропуску. Її подальшу долю буде вирішувати суд. Окрім того, направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення до Яворівського РВ УМВСУ  у Львівській області, де відносно громадянки України буде прийняте правове рішення за ч.1, ч.4 ст.358 ККУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *