ОСТАННІ НОВИНИ

«Південний» запрошує на конкурс флористів та виставку дизайнерських ялинок

|

Торгово-виробничий комплекс «Південний» запрошує львів’ян та гостей міста весело та цікаво провести вихідні, відвідавши Виставку дизайнерських ялинок та Конкурс флористів «Квіткова феєрія». 
Зокрема, 8 грудня о 17 годині у торговому центрі «Володимир» стартує Виставка дизайнерських ялинок, мета якої популяризувати ялинки з альтернативних матеріалів, представити роботи львівських художників та дизайнерів, а також допомогти НРЦ «Джерело», продавши авторські роботи під час благодійного аукціону, який відбудеться напередодні Нового року 27 грудня.
Відвідувачі «Південного» зможуть обрати серед дизайнерських ялинок «приз глядацьких симпатій», проголосувавши за неї спеціальними флаєрками. А суддівська колегія, до складу якої увійшли засновник LvivFashionWeek Петро Нестеренко-Ланько та художник Катерина Кароль визначать три найкращі роботи, автори яких отримають грошові премії.
Окрім цього, 9 грудня о 14 годині у Квітковій галереї на «Південному» (вхід з вул. Виговського, біля храму Покрови Пресвятої Богородиці) відбудеться Конкурс флористів Львівщини «Квіткова феєрія». Найкращі флористи Львова та області створюватимуть оригінальні квіткові композиції, оформлятимуть новорічні подарунки та різдвяні вінки.
Відвідувачів заходу чекають не лише цікаві майстер-класи від флористів, але й смачний частунок запашними пампушками та гарячим чаєм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *