ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міліція відкрила центр надання послуг

|

На базі Львівського відділу реєстраційно-екзаменаційної роботи Державтоінспекції з 4 грудня 2012 року започатковано пілотний проект щодо надання населенню послуг ГУ МВС України у Львівській області, інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Як вказано у повідомленні, аналогічний проект також запроваджено й у Харківській, Херсонській, Одеській областях, а також в Автономній Республіці Крим. Головною метою такого експерименту є покращення надання послуг громадянам, які стосуються видачі різного роду документів і послуг. Зокрема, це і довідка про наявність чи відсутність судимості у громадянина, дозвіл на право користування зброєю, постановка на облік чи зняття з обліку транспортного засобу тощо. 

Як зазначив начальник Львівського ВРЕР ДАІ Олександр Плашовецький, у Відділі реєстраційно-екзаменаційної роботи вже створені всі необхідні умови для надання  громадянам послуг. Попри те, що перелік довідок значно зросте, починаючи з 4 грудня, у Львівському ВРЕР ДАІ готові до цього і навіть запевняють, що якість надання послуг стане ще вищою. «Усі довідки, за якими досі треба було їздити у різні частини міста, видаватимуть тут – у Єдиному вікні», – зауважив керівник Львівського ВРЕР.

Зі свого боку керівник Відділу зв’язків з громадськістю Світлана Добровольська наголосила, що Львівський ВРЕР ДАІ обрано базою для надання усіх послуг міліції не випадково. Адже понад 80% усіх послуг, які надають підрозділи міліції громадянам, – саме у Відділі реєстраційно-екзаменаційної роботи. Іншими словами, на базі ВРЕР вже досить добре налагоджена ця робота з громадянами. 

Однак, окрім ВРЕР ДАІ, свої послуги у Сервісному центрі надаватимуть співробітники таких підрозділів міліції як Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, Дозвільної системи та Управління інформаційно-аналітичного забезпечення.

Єдине вікно у Львівському ВРЕР ДАІ працюватиме за наступним графіком: вівторок-середа-четвер – від 10.00 до 17.00 години, у п’ятницю – від 10.00 до 16.00 години, у суботу – від 10.00 до 13.00 години, неділя-понеділок – вихідні.

Принагідно зауважимо, що спершу такий пілотний проект Міністерство внутрішніх справ України запровадило на території вказаних вище п’яти регіонів країни. Проте, якщо до 31 грудня поточного року він принесе бажаний ефект, тобто громадяни відзначать позитив у таких змінах, тоді Єдині вікна запрацюють у кожній з областей України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *