ОСТАННІ НОВИНИ

В управлінні державної реєстрації ЛМР вже декілька днів аномально великі черги

|

В управлінні державної реєстрації Львівської міської ради, що на вул. Весняній, 4, вже декілька днів поспіль  можна спостерігати аномально великі черги. Про це сьогодні, 4 грудня, повідомив депутат Львівської міської ради Іван Лещишин, інформує прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Як зазначив свободівець, в управлінні державної реєстрації Львівської міської ради, що на вул. Весняній, 4, є великі черги, оскільки значна кількість державних реєстраторів пішли у відпустку.

«В кінці року, коли від підприємців є найбільша кількість звернень, державні реєстратори Шевченківського та Личаківського району пішли у відпустку. Натомість звернення від підприємців майже половини міста приймає тільки державний реєстратор Залізничного району, що є причиною  великих черг. Відповідна установа працює з 9:30 до 13:00, і за цей час приймає близько 18 осіб з понад півсотні, що дає змогу спекулянтам, очевидно не без сприяння вищого керівництва, пропонувати підприємцям за певну додаткову плату пройти позачергово. Вимагаємо від Садового негайно припинити знущання над підприємцями та терміново викликати з відпустки інших працівників управління державної реєстрації ЛМР», – зазначив Іван Лещишин.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *