ОСТАННІ НОВИНИ

Кополовець сам заплатить 30 тисяч за критику суддів

|

На останньому матчі «Карпат» у 2012 році фанати «зелено-білих» вирішили  підтримати Михайла Кополовця, якого КДК ФФУ оштрафував на 30 тисяч гривень за критику суддів, повідомляє Інформаційний центр ФК “Карпати”.

 На стадіоні «Україна» уболівальники виставили дві скриньки: одну для збору коштів для вихованців дитячих будинків, які дуже чекають на святого Миколая, а другу для оплати штрафу Кополовця.
«Мені дуже приємно, що уболівальники мене так підтримали. Це доказ того, що я сказав правду. Мене оштрафували за те, що я сказав про те, що судді гублять наш футбол. Чому в Англії та Італії такі цікаві чемпіонати? Тому що там будь-яка команда може відібрати очки в лідера. Коли там є помилки суддів, то вони сприймаються як людський фактор. Я сказав і про те, що у нас судді впливають на результат матчу. Всі це знають, але ніхто про це не говорить. Знаєте, як в нас в країні? За правду карають! Але я радий, що мене підтримали фани. Від жодного свого слова я не відмовляюся. Але ось що я хочу сказати тим, хто збирав для мене гроші. Будь ласка, віддайте їх дітям , купіть подарунки на свята. Також хочу і Федерацію попросити. Ті гроші, які я заплачу в якості штрафу, 30 тисяч гривень, перерахуйте на рахунок якогось сиротинця», – розповів Михайло Кополовець.

Фото: офіційний сатй ФК “Карпати”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *