ОСТАННІ НОВИНИ

На 10 ювілейний боксерський турнір за призи Котельника завітають відомі спортсмени

|

З 6 до 9 грудня Львів проведе Х ювілейний Всеукраїнський турнір на призи Андрія Котельника серед юнаків віком 12–14 років. Турнір відбудеться у спорткомплексі «Грація», що на території ТВК «Південний» (вул Щиренька,36). Про це сьогодні на прес-конференції розповів чемпіон світу WBA WBO серед боксерів-професіоналів Андрій Котельник.

За словами директора благодійного Фонду А.Котельника Романа Джумана, у ювілейному турнірі братимуть участь понад 160 учасників з 20 областей України. З кожної області буде по 2-3 команди, а всього команд буде 30.

«Окремо буде представлена команда з Львівського училища фізичної культури. Це будуть спортсмени не зі Львова, а приїжджі, які вчаться у цьому навчальному закладі і які будуть його представляти. А власне львівську команду будуть представляти близько 50 спортсменів зі Львова», – розповів Р.Джуман.

Судитимуть учасників 14 суддів з різних українських міст, щоправда половина з них будуть львівські. Головний суддя – суддя міжнародної категорії Ігор Білецький, секретар – Віталій Сосновський.

Як зазначив А.Котельник, на переможців турніру чекають, окрім медалей, кубків і дипломів, цінні призи – LCD-телевізори, планшети, мобільні телефони, смартфони та флешки.

Андрій Котельник також пообіцяв, що зробить усе, аби цей ювілейний турнір був найкращий за всі попередні турніри. А відтак, на учасників та гостей змагань чекає яскрава шоу-програма, зазначив спортсмен.

«До нас на змагання завітають Сергій Дзінзірук, Володимир Вірчіс та олімпійська чемпіонка Лондона Яна Шемякіна. Відвідають турнір й багато інших відомих особистостей. Я думаю, що такі люди активізують наших спортсменів до того, щоб показати найкращі результати. Будуть виступати й відомі співаки, буде багато танцювально-розважальних програм, тому я усіх запрошую. Буде цікаво», – сказав А.Котельник.

Окрім того, за словами організатора цього спортивного заходу, під час урочистостей усім присутнім буде показано фільм про історію даного турніру – від початку його заснування до сьогодення.

Організовують турнір Благодійний фонд Андрія Котельника і логістична компанія «Захід Ресурс» за сприяння Петра Писарчука під патронатом голови Держземагентства України Сергія Тимченка. Долучився до організації турніру Фонд братів Кличків, який надасть подарунки боксерам.

Графік боксерського турніру:

6 грудня – день приїзду, 7 грудня о 11 год. – початок змагань, о 17.00 – урочисте відкриття. 8 грудня – бої за треті місця. І 9 грудня – фінали. Змагання щодня починатимуться о 11-й год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *