ОСТАННІ НОВИНИ

Герман має намір заборонити «Кагор»

|

Колишня заступниця глави Адміністрації Президента, новообраний народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман ініціює заборону використання релігійної символіки на алкогольних напоях. Про це вона повідомила «Коментарям».

За її словами, релігійні символи, назви свят та інші терміни, які належать до вищої духовної сфери людини, не мають права бути використаними в назвах алкогольних напоїв та всіх інших засобів, які шкодять здоров’ю людини.

«Я з обуренням вчора подивилася рекламу пива «Львівське різдвяне», і вважаю, що такий зачин, який йде зі Львова – міста, яке завжди називалося духовною столицею України, є надзвичайно шкідливим і недопустимим», – зазначила Герман.

Вона зазначила, що «церква, релігія завжди стояли на обороні здоров’я людини».

«Хотілося б просити ієрархів українських церков, щоб вони висловили свій рішучий протест проти використання релігійних символів на алкогольних напоях, а громадян України – закликати не купувати ті алкогольні напої, виробники котрих вдаються до настільки цинічного і злочинного використання релігійної символіки у своїх назвах», – зазначила Герман та додала, що «як обраний народний депутат буду ініціювати законопроект про заборону використання релігійної символіки у назвах алкогольних напоїв і звертаюся до громадськості підтримати мене у цьому».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *