ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Зеленій завершується реконструкція магістрального водогону

|

На вулиці Зеленій завершується реконструкція магістрального водогону, який забезпечує водою Сихівський район міста. Завтра, 29 листопада, працівники ЛМКП «Львівводоканал» під’єднуватимуть новозбудовану ділянку до діючого водогону. Відтак з 10:00 до 20:00 год водопостачання Сихівського району та вул.Пасічної відбуватиметься з пониженим тиском, інформує прес-служба Львівської міськради.

Роботи на вул. Зеленій розпочалися у жовтні цього року. Загалом тут замінено близько 150 погонних метрів магістрального водогону діаметром820 мм.

Вартість робіт склала 470 тис.грн. Діючі сталевий водогін на вулиці Зеленій був прокладений у 80-х роках. Аварії на цій ділянці водогону спричиняли перебої у водопостачанні Сихівського району.

 «Завтра будемо підключати водогін. Це великий обсяг робіт, доведеться зупинити насосну станцію, спорожнити водогін. Зварювальники будуть з’єднувати труби подвійним швом – зсередини та зовні труби. Сподіваємося впоратися за світловий день. Щоб не припиняти повністю водопостачання, на час виконання робіт ми змінили схему подачі води на Сихів. Відтак, мешканці отримають воду з іншого напрямку та відчуватимуть лише незначне пониження тиску води в мережі», – зазначив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольськиий

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *